Mahtavaa oli tänään kahden koiran kanssa tokokokeessa. Hieman oli säätämistä kun avoin luokka ja voittajaluokka olivat samanaikaisesti. Ilman pahempia päällekkäisyyksiä selvittiin.

Malla korkkasi voittajaluokan seuraavasti
Paikkamakuu 10 - tarkka, rauhallinen
Seuraaminen 9 - hyväilmeistä, hyväpaikkaista, pieniä epätarkkuuksia käännöksissä ja paikallakäännöksissä kuului hento piip.
Liikkeestä istuminen 0 - hihkaisin ihan ihme äänensävyllä ja koira jäi puoliniiaavaan asentoon, että HÄH!?
Luoksetulo 8,5 - hyvä vauhti, hiukan valuu seisomisessa, hyvä maahanmeno
Ruutu 7 - toisella käskyllä ruutuun, hyvin meni keskelle ruutua seisomaan, malttoi odottaa maahanmenokäskyn, seuraamiseen olisi pitänyt tulla vähän reippaammin ja nätimpään seuruupaikkaan, Malla juoksi siis mun ohi ennen kun tuli sivulle.
Estenouto 0 - hyppää, noutaa ja palauttaa kiertäen esteen
Metallinouto 5 - palautti ravilla, sylkäisi kapulan mun jalkoihin
Tunnari 0 - toisella käskyllä kapuloille, haisteli rauhallisesti, toi väärän, eli todennäköisesti sen mihin liikkuri viimeksi koskenut
Kaukot 0 - kaksi käskyä maahanmenoon, kolme ekaan nousuun, yks väärä asentokin tais lipsahtaa. Ja siis etenemää ei paljonkaan, mutta pisteet ei enää riittäneet mihinkään.
Kokonaisvaikutelma 8 - miellyttävä koira, multa miellyttävää ohjausta, liikkeistä puuttuu vielä varmuus, ja ihan tottahan tämä on.

Tulos voi0/156 pistettä

Seelan korkkaus sitten olikin seuraavanlainen
Paikkamakuu 10 - oli kuulemma vietellyt viereisen dobberin, mutta siis ihanaa, ehkäpä se istuminen treeneissä oli joku aivopieru
Seuraaminen 7,5 - seuruun pitäisi olla tuomarin mukaan rauhallisempaa, minusta Seelalta ihan näpsäkkä ja hyväilmeinen seuruu
Liikkeestä maahanmeno 10 - jes!
Luoksetulo 5 - läpijuoksu
Liikkeestä seisominen 10 - vielä enemmän jes! Vähän on ollut seisomisessa epävarmuutta siinä kun meen koiran taakse.
Nouto 10 - !!!!!!
Kaukokäskyt 10 - !!!!!
Estehyppy 0 - ihan aivopieru koiralta, ei tajunnut mistään mitään.
Kokonaisvaikutelma 8 - ei saatu kommentteja

AVO2/158 pistettä. 2 pistettä siis jäi uupumaan, mutta että voi olla koirastaan ylpeä, mikä ihmeen 10-konemoodi sit iski siniselle päälle. Ihana likka! Ja niin reipas ja näpsäkkä!